Toekenning Projectsubsidie Mondriaan Fonds, 2022

 

*English below

 

Tijdens het begin van mijn residency in Berlijn bij Livingstone Projectspace ontving ik (met een tikje vertraging) het heugelijke nieuws dat mijn aanvraag voor een projectsubsidie ter ondersteuning van mijn project ‘Toekomstig Verleden’ is gehonoreerd.

Kort door de bocht mag ik in Berlijn drie maanden onderzoek doen naar de mogelijkheden van visionair denken bij het ontwikkelen van beeldend werk. En aansluitend in mijn studio in Amsterdam drie maanden de opgedane ideeën vorm geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     https://www.livingstonegallery.nl/projects

 


 

 

I am happy to announce that my application for a projectstipendium to financially support my project ‘Future Past’ is granted. This provides me the time to research possibilities of visionary thinking in the context of making visual arts. And to translate my new insights into fresh new work, during 3 months following the residency period at Livingstone Projectspace Berlin.

 

 

 

 

 

← Back