Show what you want show, Galerie Bart Invites, Amsterdam, 2015

Na een succesvolle crowdfunding heeft Platform Platvorm hun eerste kunstmagazine weten te realiseren. In dit magazine heeft een selectie internationale kunstenaars, fotografen en vormgevers de vrijheid gekregen om een spread geheel naar eigen inzicht en keuze in te vullen.

Alle geplaatste kunstenaars zijn uitgenodigd een werk te tonen in de expositie ‘Show what you want show’, waar tijdens de opening op zaterdag 6 juni van 16:00 tot 20:00 tevens de lancering van het tijdschrift zal plaatsvinden.

 

Platform Platvorm 2015

 

Platform Platvorm is een “open call” kunst tijdschrift waarin kunstenaars de touwtjes in eigen handen hebben. Het motto is ‘Spread Your Work’ waarmee kunstenaars over de hele wereld opgeroepen worden om een inzending te doen. Elke participant krijgt de mogelijkheid om naar eigen invulling een spread (twee pagina’s naast elkaar) vorm te geven met eigen werk zonder visuele of inhoudelijke ingreep vanuit het tijdschrift/redactie. Hierdoor blijft de inhoud volledig oorspronkelijk en zeer verscheiden. De kunstenaar kan het werk tonen zoals het bedoeld is. Het eerste nummer van Platform Platvorm magazine is gerealiseerd door een succesvolle crowdfunding campagne op voordekunst.

De lancerin
g van het eerste nummer van Platform Platvorm zal plaatsvinden bij Bart Invites te Amsterdam.
In samenwerking met Bart Invites presenteren wij daarbij de tentoonstelling ‘SHOW WHAT YOU WANT SHOW’.

Voor de ‘SHOW WHAT YOU WANT SHOW’ nodigen wij alle kunstenaars van het eerste nummer uit. We vragen hen om op één gezamenlijk moment tegelijk langs te komen met een eigen werk naar keuze en dit werk zelf te plaatsen in de ruimte. Hierdoor ontstaat een dezelfde dynamiek als binnen het magazine. Door de onconventionele manier waarop de expositie gemaakt is, zal het voor iedereen een totale verrassing zijn hoe de tentoonstelling eruit komt te zien! De tentoonstelling is de gehele maand Juni te zien en het tijdschrift zal er te koop zijn!

Wij willen graag iedereen uitnodigen voor de feestelijk opening/magazine lancering op zaterdag 6 Juni van 16:00 tot 20:00.

Tentoonstelling: 6 Juni t/m 28 Juni.
Woensdag t/m zondag van 11.00 tot 18.00.

 

www.platformplatvorm.nl

← Back