No Wall No Mall, Bergarde Galleries, Heerjansdam, 2017

 

 

Van zaterdag 24 juni 23 september is de tentoonstelling No Wall / No Mall te zien, bij Bergarde Galleries in Heerjansdam. De expositie is onderdeel van een benefiet festival voor het Leontienhuis*

De tentoonstelling No Wall / No Mall bevraagt de positie van Bergarde Galleries; tussen museum en commerciële instelling. De traditionele witte muren (wall) worden genegeerd, maar tegelijkertijd wordt het verschil met een winkelcentrum (mall) benadrukt: de originele ideeën van de kunstenaars worden gevierd.

 

nwnm 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nwnm 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Wall / No Mall is een internationale groepstentoonstelling met werk van Nederlandse en Amerikaanse kunstenaars: REM Atelier (NL) / Julia Jacquette (VS) / Marijke de Goey (NL) / Laurel Roth (VS) / Cathelijn van Goor (NL) / Boudewijn Bollmann (NL) / Marielin Simons (NL) / Andy Diaz Hope (VS) / Fleur Kooiman (NL) / Angelique van der Valk (NL) / Whitney Lemasian (NL) / & Ad Timmermans (NL)

Ik toon er 5 nieuwe kleine tekeningen.

 

 

RDPC kleintjes

 

Bergarde Galleries
Landgoed Het Buitenland
Het Buitenland 1, Heerjansdam
+31(0)788438353
www.bergarde.com

24 juni t/m 23 september
Openingstijden: Do-, vrij- en zaterdag van 11:00 – 17:00 en op afspraak

 

2 voor website

 

3 voor website

 

 

Na afloop van de duo expositie Spheres afgelopen jaar kocht Bergarde Galleries de tekening ‘Rare Digital Phenomena Color 3 van mij aan voor in de Bergarde Collectie. Dit werk is te zien in de doorlopende expositie van de vaste collectie in de ruimte naast de galerie.

 

 

6 voor website

 

 

5 voor website

 

 

 

 

 

 

 

← Back