Blog Kunstvierdaagse, Kunsthal 45, dag 2, 2022

 

Stiekem is mijn eerste dag de tweede dag van de Kunstvierdaagse. Op dag 1 had ik de grand opening van Big Art op het Hembrugterrein in Zaandam.

Eind van de ochtend had ik al mijn spullen bij één en ben ik op de trein gestapt naar Den Helder. Begin van de middag kwam ik op locatie aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een snelle kop thee met Roosmarijn Schoonewelle, Susana Mulas Lastra en Julia Kaiser, ben ik vrij snel begonnen met het maken van een aantal schetsen op groot formaat (ongeveer 70 x 100cm), op handgeschept Hannemühle aquarelpapier, dat er al een beetje oud uit ziet. Dit omdat ik de nieuwe werken laat inspireren op oude landkaarten en ik hoop dat dit papier de sfeer daarvan zal versterken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier liggen de eerste twee schetsen klaar om vastgeplakt te worden, zodat ik er morgen met aquarelverf op kan doorwerken. De lijnen zijn fijn, dus de foto verraadt nog weinig 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toen was het alweer etenstijd, en aansluitend de opening van de expositie van Wouter Klein Velderman bij Ijssalon Laan, waar Emo Verkerk curator is.

 

Aansluitend mocht een begroeting met het water, én een zeehond, niet ontbreken..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een mooie start, en hop morgen wat kleur inkoppen!

 

 

 

← Back