Big Draw/Tekenkabinet 2.0, 2014

Tekenkabinet 2.0 & The Big Draw

Voor alle liefhebbers van hedendaagse tekenkunst die de zomertentoonstelling van het Tekenkabinet in Museum Waterland te Purmerend hebben gemist, of de collectie nog een keer willen zien: in oktober zijn alle tekeningen in Amsterdam Westpoort te bewonderen.

110 tekenkunstenaars presenteren ruim 200 tekeningen, die in een heldere, toegankelijke presentatie (direct op de wanden, zonder lijst, passepartout en / of glas) de kijker laten kennismaken met getekende werelden die men nog niet eerder zag.

Alle tekeningen (met prijzen tussen € 95,- en € 950,-) zijn te koop en kunnen direct worden meegenomen in een op maat gemaakte kartonnen Tekenkabinet kadoverpakking.

Ontdek nieuwe werelden en maak kennis met een diversiteit aan tekenstijlen, -soorten, -papieren, -materialen op relatief klein (en betaalbaar) formaat.
Alle tekeningen zijn tot het moment dat de nieuwe tentoonstelling opent, te zien en te koop via de website van het Tekenkabinet.

De tentoonstellingslocatie bevindt zich in het Westelijk Havengebied, een plek waar niet iedereen dagelijks komt, maar juist daarom zo bijzonder. Op het bedrijventerrein is gratis parkeerruimte voor de deur voor degenen die met de auto komen, bus 82 (uitstappen bij halte Westpoortweg) stopt op 5 minuten loopafstand, een mooie fietstocht via de Ruigoordroute is ook zeer aan te bevelen.

 

IMG_7077

Tentoonstellingsperiode:
zaterdag 11 oktober t/m zondag 2 november 2014

Tentoonstellingslocatie:
Tekenkabinet, Bornhout 8 / Unit 32 (voorzijde gebouw), 1046 BE Amsterdam Westpoort

Openingstijdens:
Za- zo  12:00-17:00, door de week op afspraak (contactpersoon Manja van der Storm: 06-20077891)

← Back